OM BEATRICE MATHISEN

Kommendörsgatan 9


“Jag har jobbat professionellt med hudvård i 30 år. I grunden är jag Cidesco-utbildad hudterapeut men jag fortbildar mig ständigt för att följa med i de senaste rönen och trenderna inom hud- och hälsovård. Några av de utbildningar/kurser jag har genomgått: Hälso- och miljökonsult, Akupunkturens grunder, Öronreflexologi, Ansiktsdiagnostik, Kost, Massagetekniker, Vitamin- och mineralterapi.

Jag brinner för att försöka få mina kunder att förstå sin kropp, se den som en helhet och inte bara behandla huden som ett isolerat organ. Hudproblem har oftast också en inre orsak och ansiktet är en spegel av vad som pågår inne i kroppen.

Målet med mina behandlingar är att få dig att se sådär oförskämt fräsch ut, även utan smink, och att bevara det så länge det går. Åldras gör vi alla och jag är inte någon vän av att sudda ut alla tecken på att åren gått. Däremot vill man ju att det ska gå så långsamt som möjligt och att linjerna, när de väl kommer, blir mjuka och fina. Jag hjälper dig att hitta de bästa knepen!”

Skönhetssalong på Östermalm i Stockholm

Varmt välkommen till mig på Kommendörsgatan 9, där du kommer att mötas av en exklusiv, harmonisk och avslappnande miljö. 

I butiken har vi professionella hudvårdsprodukter som täcker i stort sett alla behov för din hud. Också du som bara vill ha råd och information är hjärtligt välkommen!