Behandlingar

Klicka på pilarna för att få mer information om behandlingen, priser samt hur lång tid den tar.

Djuprengörande behandling

En djuprengöring är en viktig förutsättning för en frisk hy. Den ger också huden en större möjlighet att tillgodogöra sig dina hemprodukter. Behandlingen inleds med en hudanalys där hyns nuvarande kondition och problemgrad bestäms. Eftersom behandlingen anpassas efter dagskonditionen  varierar den från gång till gång och efter årstiderna.

Huden förbereds för en portömning, antingen med syror eller varma sköna handdukar.  Därefter tillförs olika näringskoncentrat för att balansera de problem som finns alternativt återfukta eller lugna huden. Beroende på hudtyp, problem och önskad tidsåtgång så görs en avslappnande massage eller en mer utrensande lymfdränage. En ansiktsmask anpassad efter hudtyp och behov läggs. Behandlingen avslutas med serum och passande creme.

Tid: 60 minuter | Pris: 1100 kr  - 1250 kr
Tid: 90 minuter | Pris: 1550kr – 1650 kr

Boka här ››

Antiagebehandling

Behandlingen reducerar fina linjer och förebygger för tidigt åldrande. Produkter som djupgående stimulerar och reparerar huden tillförs. Behandlingen inleds med en analys av hyns nuvarande kondition. Den följs ofta av en djuprengöring för att göra huden mottaglig för de aktiva ingredienser som ska användas. En kortare eller längre massage med passande oljor eller creme utförs för att stimulera utrensning av slaggprodukter och öka blodcirkulationen i huden. En aktiverande närande ansiktsmask som kan innehålla till exempel antioxidanter, pha, laktobionisk syra (fukt), grönt te eller marint extrakt tillförs för uppstramande och närande effekt. Behandlingen avslutas med serum och creme. Kan även göras i kurer för bästa effekt.

Tid: 60 minuter | Pris: 1150 kr - 1250 kr
Tid: 90 minuter | Pris: 1550kr – 1650 kr

Spiritual Facial

Ansiktsbehandling med soft rengöring, peeling, massage med utvalda eteriska oljor, chakrabalansering och frekvensterapi för dina behov. Under 20 minuter får du Whole Brain Activation som balanserar höger och vänster hjärnhalva – lugnar tankar och nervsystem. Du får en fantastisk helhetsupplevelse för både body & mind. Behandlingen avslutas med en skön algmask, serum och creme.

Tid: 90 minuter | Pris: 1800 kr

Energy Body Balance

Här har vi fokus på balans mellan kropp och själ. Vi hittar det just du behöver idag. Behandlingen börjar med chakrabalansering med stenar för att kroppen ska bli mottaglig för resterande behandling – en kombination av olika energibehandlingar. Här jobbar vi med specialutvalda frekvenser: Bone Marrow Treatment, Whole Brain Activation, Diafragmatic Clearing och Spinal DNA-flash. Det här ger dig en balansering av nervsystem, känslor, tankar, stärker upp produktionen av benmärg, förlöser känslor som fastnat i kroppens celler och organ, även i känslokroppen.

Tid: 90 minuter | Pris: 1800 kr

Acne-behandling

Behandlingen inleds alltid med en djupgående analys av hudens problemgrad för att bestämma behandlingsprogram. Acne behandlas ofta i kurer och hemprodukterna är här extra viktiga för att stoppa bakterietillväxt.

Behandlingen kan göras med eller utan syror, men dessa har ofta en positiv inverkan på acnehuden eftersom de avlägsnar det yttersta döda hudcellslagret så att huden kan andas, ökar läkningsprocessen i huden och verkar bakteriehämmande. Även här finns olika varianter av syror att välja mellan så att du får det som passar din hud. Portömning görs oftast men i vissa fall används endast syror och mask. Rådgivning och uppföljning är extra viktigt för att uppnå bästa resultat.

Tid: 60 minuter | Pris: 1100 kr
Tid: 90 minuter | Pris: 1500 kr

Känslig hud och rosaceabehandling

Här är rådgivning om kost och livsstil väldigt viktig, i kombination med att hitta rätt och fungerande hudvård för hemmabruk. Oftast görs även behandlingar på salongen i syfte att öka läkningsprocessen i huden. Den milda pha-behandlingen och olika masker passar bra, det viktiga är att stärka hudbarriären så den kan stå emot de dagliga påfrestningar vi utsätts för.

Tid: 60 minuter | Pris: 1150 kr
Tid: 90 minuter | Pris: 1550 kr

Fuktboostbehandling

Finns i flera av mina märken men den mest effektiva är med Esse Hydraboost (Nyhet!) som återställer din huds fuktbalans och bygger upp hudbarriären. denna specialprodukt kan läggas in i en vanlig ansiktsbehandling som avslutande serum. För riktigt torr och känslig hud behövs ofta en serie med 3 behandlingar.

Tid: 30 minuter | Pris: 800 kr
Tid: 60 minuter | Pris: 1350 kr

PRX-Therapy – The Art of Antiageing

I dessa PRX-ampullerna gömmer sig en unik sammansättning av Peroxid, TCA och Kojic Acid. Tillsammans skapar de en ny typ av behandling – en hybrid mellan filler och kemisk peeling men utan nålar eller down time på huden. Resultatet kommer omedelbart med en djup återfuktning, lyster plumping och utfyllnad på fina linjer.

Ultimata behandlingen för dig som söker snabba, tydliga resultat – utan sidoeffekter.

Tid: 30 minuter | Pris: 1995 kr (vid kur med 4 behandlingar kostar det 1500 kr/gång)

Ice peel – Multifunktionell behandling för alla hudtyper

Ice peel är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. Ice peel kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning. Behandlingen reducerar rynkor och linjer, reducerar svullnad, är rodnadsdämpande, kollagenstimmulerande och uppstramande samt tillför antioxidanter och balanserar talgproduktionen.

Tid: 30 minuter | Pris: 1200 kr

Dermapen 4

Helt ny, sladdlös penna för ännu säkrare och effektivare nålning. Nu med 16 nålar istället för 12 som föregångaren Dermapen 3 har. Dermapen 4 håller högre hastighet därmed blir det fler kanaler och ännu bättre resultat. Nåldjupet är justerbart och är därför lätt att anpassa till varje kunds behov. Vi arbetar alltid med med högaktiva serum som förs ner i mikrokanalerna under behandlingen.

Denna behandling ger dig en helhetsmässig förbättring av huden. Mikrokanalerna som görs i huden startar en sårläkningsprocess som triggar huden att nybilda stora mängder kollagen och även elastin. Denna behandling är liknande laserbehandling men utan de allvarliga biverkningar eller den långa återhämtningstiden.

Görs med fördel i en serie om 3-6 behandlingar med 3-6 veckors mellanrum.

Inget smink på 24 tim, ingen träning på 48 tim, undvik solexponering minst 2 veckor efter behandlingen. Använd sunblock under kuren.

Dermapen behandlar:
- Rynkor
- Fina linjer
- Pigmenteringar
- Ärr
- Spänst
- Stora porer
- Lyster mm

Tid: 60 minuter | Pris: 2995 kr (kur med 3 behandlingar 2695 kr per gång)

NBE 1000

Behandling med radiofrekvenser. Behandlar smärtfritt och är en skön, varm och avslappnande behandling. Bra för smärtkänslig personer.

De rodiofrekventa vågorna passerar genom behandlingsområdet och tillför energi vilket genererar värme. Detta ger en ökar syretillförsel och näring cellerna samt en ökad produktion av kollagen och elastin. I denna djupgående behandling slussar vi in högpotenta cremeserum som förs djupt ner i huden med hjälp av radiovågorna. Man ser skillnad redan efter första behandlingen men behöver upprepas i en kur mellan 3-10 behandlingar. Behandlingen kan även göras som enstaka upplyftande ”partybehandlingar”.

NBE 1000 behandlar:
- Rynkor
- Slapp hud
- Känslig hud
- Rosacea
- Ödem (vätskeansamlingar)
- Stora porer
- Dålig cirkulation
- Hud som behöver ny energi

Tid: 60 minuter | Pris: 1200 kr
Tid: 90 minuter | Pris: 1500 kr

Deep Skin

Snällare form av microneedling som passar väldigt bra i kombinationsbehandlingar med NBE 1000 och även som enstaka behandlingar. Deep Skin passar bra på ömtålig, känslig hud som behöver stärkas upp och har fin effekt på ytliga blodkärl. siliconnålarna har ett nåldjup på 0,50 mm, vilket är det optimala för att få en kollagenstimmulering i huden, mild men ändå effektiv. Vi arbetar även i denna behandling med högpotenta cremeserum anpassade för denna teknik.

Behandlingen görs med fördel i kur om 3-10 behandlingar.
Behandlingen görs i 3 steg:
Ablator Tar bort döda hudceller)
Infuser (nålning)
Stämpling (punktbehandling på utsatta partier)

Deep Skin behandlar:
- Pigmenfläckar
- Fina linjer
- Känslig hud
- Stora porer
- Slapp hud

Tid: 90 minuter | Pris: 1750 kr

Magic Deluxe

Magic Deluxe är en kombinationsbehandling av NBE 1000 och Deep Skin – för de kunder som vill ha mycket resultat på kortare tid.

Tid: 120 minuter | Pris: 3100 kr 

Frans- och brynfärg

Färgning av ögonfransar och ögonbryn. Vax och plock ingår vid behov. Du kan även passa på att få en ögonmask under tiden, då tillkommer en självkostnadssumma.

Tid: 30 minuter | Pris: 500 kr
Fransar endast | Pris: 400 kr
Bryn endast      | Pris: 400 kr

Vaxning

Vid kraftig hårväxt är det lämpligt att ta en mer hårväxthämmande behandling som påföres direkt efter en vaxning. Sence X är en permanent depilationsgel som har fysiologiskt skydd (innehåller medicinalväxter och örtextrakt som modifierar hårväxtcykeln. De är effektiva utan att skada huden) de aktiva huvudingredienserna är bayberry, caledula, daggkåpa, willowbark.

Behandlingsintervall 2-4 veckor emellan behandlingarna för ansiktet.
12-16 behandlingar i en kur.
Inget vatten på området på 6 tim efter behandlingen.
Ingen träning samma dag.
undvik sol på 24 tim.

Behandlingstid:
1/2 vax 30 min | Pris: 500 kr
1/2 vax inkl bikini 30 min | Pris: 550 kr
1/1 vax 60 min | Pris: 750 kr
1/1 vax inkl bikini 60 min | Pris: 800 kr
Axill vax 15 min | Pris: 270 kr
Vax överläpp/haka 15 min | Pris: 270 kr